Forårsfristelser i Europa

0

Forårsfristelser i Europa

Det længe ventede forår indbyder til selvforkælelse og oplevelser, og heldigvis giver forårets mange helligdage rig mulighed for at nyde forårssolen rundt om i Europa.
Og hvis man tænker lidt ud af boksen, er der meget mere end de klassiske hovedstæder og charter-favoritter at vælge mellem. Luksushotelportalen Secret Escapes guider her til europæiske feriefristelser, som du måske ikke umiddelbart havde med i overvejelserne, og hvor du tilmed får lidt mere luksus for pengene. Costa Blanca, Spanien
Lækkert hotel Costa Blanca

På Costa Blanca i Alicante finder du både charmerende havnebyer med hyggeligt byliv og smukke, hvide sandstrande.

Verdens andet billigste rejsemål for danskere

Designhotellet Gran Hotel Sol y Mar ligger billedskønt med udsigt over Middelhavet og naturparken Peñón de Ifach og byder på ultimativ luksus med privat strand, infinity-pool og egen champagnebar.

Nyd de perlende bobler til lyden af bølgernes bløde brusen, eller forkæl dig selv med et besøg i hotellets spa, hvor du blandt andet kan få gang i blodcirkulationen i kontrastbadet med skiftende vandtemperaturer.
https://www.granhotelsolymar.com/en/hotel-in-calpe-family-holidays/gran-hotel-sol-y-mar/
Split, Kroatien
Det femstjernede spahotel Le Méridien Lav i Split er oplagt til en aktiv luksusferie. Med panoramaudsigt over Adriaterhavet, 800 meter privat strand og egen havn indbyder et ophold her til et væld af vandsportsaktiviteter som vandski, parasailing og dykning. Hotellet blev i 2014 kåret som Travellers Choice i Tripadvisors luksus-kategori og er det perfekte afsæt til at udforske den smukke dalmantiske kyst.
http://www.lemeridienlavsplit.com/
Portoroz, Slovenien
Slovenien har i rejsekredse fået kælenavnet ’det nye Kroatien’, og det er ikke uden grund. Landet byder på storslået natur, charmerende byer og luksus til yderst overkommelige priser.

Portoroz

I den hyggelige strandby Portoroz i den sydvestlige del af Slovenien ligger det firstjernede Hotel Mirna Terme and Wellness.

Ta’ på Gorilla safari i Afrika

Stedet er, som navnet antyder, det perfekte valg, hvis selvforkælelse og velvære står øverst på din ønskeliste.

Ned i gear, små fine strande, gamle græske mænd

Træk stikket ud, og nyd at blive forkælet i hotellets store spa med hele syv saunaer, eller brug dagen til at dase i saltvandspoolen eller slå smut i Adriaterhavet.
http://www.lifeclass.net/en/hotels/hotel-mirna


Saint-Paul de Vence, Sydfrankrig
Saint Paul de Vence frankrigMiddelalderbyen Saint-Paul de Vence ved den
sydfranske riviera er en ægte kendis-favorit og med
god grund.

Oplev den autentiske provencalske stemning på det femstjernede Hôtel Le Mas De Pierre, der byder indenfor til frodigt landidyl med luksuriøse suiter, private haver og hundrede år gamle oliventræer.

Duft dig frem i deres ”Scent Garden”, køl af i den
musikalske pool, eller stress af i hotellets spa og nyd den hyggelige atmosfære.
http://www.lemasdepierre.com/en/the-hotel/#
Santa Maria a Macerata, Italien

Forårsrejser til ItalienFor feinschmeckere, der ikke kan få nok af italiensk mad og vin, er den idylliske vingård Fonte de’ Medici det oplagte sted at mærke varmen fra forårssolens stråler og nyde smagen af Italien.

On Life – slow travel, en global trend

Den smukt restaurerede landejendom ligger i hjertet af vinregionen Chianti Classico og byder på ægte toscansk landidyl.

Nyd et glas vin med udsigt til de frodige vinranker, tag en tur på mountainbike rundt i områdets kuperede terræn eller tag en kølende dukkert i udendørspoolen.
http://www.fontedemedici.com/
Find flere europæiske forårsfristelser på www.secretescapes.dk, der byder på håndplukkede hoteller og unikke
ferieoplevelser med store besparelser.Share.

About Author

Comments are closed.