Filmfestival oversigt

0

Kan du lide at se film og drømmer du om at være med til en af de store filmfestivaller, så er det bare at tage af sted.

Filmfestival oversigt

Guide til årets internationale filmfestivaler

Der er masser at vælge imellem og en række af dem tilbyder endda favorable priser på hotelovernatninger

Hvad end man er filmentusiast eller ej, så er årets filmfestivaler en god anledning til at tage en velfortjent ferie til udlandet, og samtidig være kulturel på en mere særpræget og underholdende måde. Der er nemlig rig mulighed for at få et glimt af Hollywoods store stjerner og samtidig få sig en på opleveren med anderledes og særprægede film. Hoteleksperten Hotels.com giver et overblik over en række af de filmfestivaler, man kan besøge i år og guider til priser på overnatning.

Københavns filmfestival, CPH PIX, løb af stablen for en månedstid siden, og i morgen den 14. maj, bliver en af verdens mest prestigefyldte filmfestivaler, den i Cannes, skudt i gang. Overvejer man at besøge en af de storbyer, som sætter fokus på filmindustriens højdepunkter og særheder, så giver Hotels.com her et overblik over en række af de festivaler, man kan besøge og guider samtidig til de overnatningspriser, man kan forvente at finde.

Filmfestival CannesEuropa byder på film i verdensklasse
Både Cannes, Venedig og London retter spotlyset mod årets største filmeventyrer. Her er der mulighed for at opleve filmindustrien på tætteste hold, og i Cannes og Venedig kan man næsten være sikker på at få en lille udenlandsferie med lune temperaturer med i købet. Vælger man at besøge festivalen i Cannes, kan man også nyde alle de gode klassiske film under åben himmel hver aften, uden at man behøver at købe billet.

Ønsker man at deltage i disse tre filmfestivaler, skal man dog være parat til at spenderer lidt ekstra på hotelovernatningen. Således lå den gennemsnitlige hotelpris i Cannes, Venedig og London på henholdsvis 1.389kr., 1.084 kr. og 1.099 kr. i 2013.
Det viser priserne fra Hotels.com’s seneste Hotel Price Index(HPI), som er baseret på bookingdata fra mere end 150.000 hoteller i hele verden i 2013.

Udover Cannes, Venedig og London, er der også mulighed for at besøge European Film Festival, der er en årlig tilbagevendende begivenhed i oktober/november måned. I år bliver den afholdt i Berlin og præsenterer de bedste spillefilm, dokumentarer, kortfilm og musikvideoer. Vil man udnytte muligheden og tage en storbysferie til Berlin, kan man regne med at få en overnatning til en gennemsnitlig pris på 675 kr.

Kombiner filmglæden med fordelagtige hotelpriser
Vil man gerne finde overnatninger til endnu mere fordelagtige priser, så kan man med fordel tage til det mere eksotiske Asien, hvor både Bangkok og Goa også afholder årlige filmfestivaler. Udover at blive præsenteret for de mange film i alle genre, er der i Bangkok fx også mulighed for at få et indblik i produktionen og effekterne bag. I både Bangkok og Goa kan du regne med at finde favorable priser på overnatninger, da man i 2013 blot måtte slippe 513 kr. og 461 kr. for en hotelovernatning.

Share.

About Author

Comments are closed.