Ferie udstyr

0

Ferie – find det bedste udstyr til ferien

Det kan godt være svært at overskue, hvad man skal have med på ferien.

Travelfreak.dk er eksperter i ferie udstyr, hver dag året rundt sender vi masser af ferie udstyr af sted til rejseglade danskere.

Her kan du se noget af det ferieudstyr, som de fleste tager med på ferien:

Når du skal på badeferie er det altid rart at have et badehåndklæde med, da mange hoteller ikke tillader, at du tager hotellets håndklæder med til stranden. Travelfreak.dk har nogle lækre microfiber badehåndklæder, et microfiber håndklæde fylder kun 1/5 del af et bomuldshåndklæde og så tørrer det 5 gange hurtigere.

En nakkepude og sovemaske gør transporten frem til rejsemålet langt mere behagelig.

Et farvestrålende kuffertmærke gør det meget lettere at kende kufferten på transportbåndet i lufthavnen.

Flystrømper gør så du undgår, at få hævede fødder og ben på vej til feriemålet, uanset om du rejser med fly, bus eller bil. Flystrømper er også med til at mindske risikoen for at få blodpropper i underbenet.

En kuffert med TSA lås er langt at foretrække især når rejsen går til USA eller Storbritanien, så har lufthavnskontrollen nemlig mulighed for at åbne din kuffert uden at skulle brække låsen op, hvilket de gør hvis ikke du har en TSA låse.

TSA lås kan også købes separat og monteres på din gamle kuffert.

Et pengebælte eller en pengekat med indbygget stålwire gør det svært for taske og lommetyve at stjæle dine værdigenstande og dit pas.

 

Share.

About Author

Comments are closed.