Ferie i Europa

0

Ferie i Europa

Spanien er årets europæiske sommerferiehit

Hver femte dansker, der planlægger sommerferie i Europa, skal til Spanien

I år har 8 ud af 10 danskere, som planlægger sommerferie i år, Europa i kikkerten, når de skal vælge, hvor sommerferien skal gå til.

Men der er et land, som er årets sommerferiefavorit når der skal pakkes kuffert, nemlig Spanien. Således planlægger hver femte af de danskere, som planlægger at holde sommerferie i Europa, at lægge vejen forbi det sydeuropæiske land i deres ferie. Det viser en ny undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.500 danskere.

Ferie i EuropaCosta del Sol, Mallorca eller måske de Kanariske øer? Spanien har masser af fantastiske destinationer med solgaranti og byder på alt fra børnevenlige strande og krystalblåt hav til smukke og livlige storbyer. Og noget tyder da også på, at Spaniens mange feriesteder vil blive godt besøgt af danskerne sommeren igennem. Hver femte dansker (22 pct.), som planlægger sommerferie i Europa, planlægger nemlig at rejse til Spanien.

Også flere andre europæiske destinationer står højt på danskernes liste over foretrukne sommerferiemål som fx vores naboland, Tyskland, hvor lige knap hver femte dansker, der skal holde ferie i Europa, planlægger at rejse til.

Med på top 3 finder vi også støvlelandet, Italien, hvor mere end hver sjette dansker planlægger at feriere i dette års sommerferie. Grækenland (13 pct.) og Tyrkiet (11 pct.) indtager henholdsvis 4. og 5. pladsen over de mest populære europæiske destinationer.

 

Det viser en ny undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.500 danskere.

Europa hitter stort
Med alle sine skønne og alsidige feriemål er Europa generelt det kontinent, som er mest populært blandt danskerne denne sommer, og der er langt ned til andenpladsen, som indtages af Asien, hvor mindre end hver tiende dansker (9 pct.) planlægger en sommerferie til. På tredjepladsen ligger Nordamerika, hvor kun 6 pct. af danskerne agter at tilbringe sommerferien.

”Vi har oplevet en enorm efterspørgsel på hoteller i Europa i år. Det kommer ikke bag på os, da danskerne altid har været vilde med at holde sommerferie på de europæiske destinationer. Det er nemt at komme afsted, det tager ikke mere end et par timer i fly og så er der de fleste populære steder garanti for sol og +25 grader, hvilket mange danskere sætter stor pris på”, fortæller Yvonne Bonanati fra Hotels.com.

Share.

About Author

Comments are closed.