Ferie i Danmark

0

Ferie i DanmarkNordjylland er årets danske sommerferiefavorit

Nordjylland er dette års danske sommerferiehit. Således planlægger hver femte af de danskere, som skal holde sommerferie, at holde deres ferie i det nordjyske. Foruden Nordjylland så ligger Bornholm og Midtjylland også i toppen af de danske sommerferiefavoritter i år. Det viser en ny undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.500 danskere.

Sommermånederne er lige om hjørnet, og det betyder, at rigtig mange netop i denne tid går og planlægger, hvor årets sommerferie skal afholdes.

81 pct. af danskerne planlægger at holde sommerferie i år, og 4 ud af 10 danskere (39 pct.) har planer om at nyde dele af ferien i det danske land. Det viser en ny undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.500 danskere.
Nordjylland er årets feriested
Når årets sommerferiested skal udvælges, så ligger Nordjylland helt i top. Blandt de danskere som har valgt at nyde sommerferien hjemme i år, planlægger hver femte (21 pct.) at spendere feriedagene i det nordjyske.

Nordjylland er efterfulgt af ferieøen, Bornholm, og Midtjylland, da henholdsvis 15 pct. og 14 pct. af danskerne har planer om at holde sommerferie i disse dele af Danmark. Områderne lander således også blandt topfavoritterne hos danskerne.

Der er tilsyneladende flest jyder, som planlægger ferie i Nordjylland. Hele 32 pct. af jyderne har svaret, at de har planer om at bruge tiden i det nordjyske her til sommer. Noget tyder dog på, at folk fra Sjælland (14 pct.) også ynder at tage turen mod det jyske nord for at nyde solen og sommeren i Nordjylland.

Fårup Sommerland er Nordjyllands mest besøgte attraktion
Det er til at forstå, hvorfor Nordjylland er et eftertragtet feriested blandt danskerne, når man ser på de attraktioner området rummer. Særligt for børnefamilier er der aktiviteter nok til en hel sommerferie. Ifølge Visit Nordjylland så er Fårup Sommerland, Aalborg Zoo og Jesperhus Blomsterpark nogle af de mest besøgte attraktioner i området. Derudover byder listen på museer, et udstillingsakvarium og et historisk slot.

Share.

About Author

Comments are closed.