Europas førende rejsemål er kåret

0

Europas førende rejsemål er kåret

 

Rejsebranchens Oscarpris: Portugal kåret som
Portugal blev den 30. september kåret som Europas førende turistdestination ved rejsebranchens svar på Oscar-uddelingen, World Travel Awards, der blev afholdt i Sankt Petersborg.
I alt fik Portugal 37 priser med hjem – bl.a. for Europas førende stranddestination, ø-destination, cruise-havn og boutique-hotel. Landets turistråd vandt også prisen som Europas førende turistråd.

Algarve strandSolrige Portugal er netop kåret som den førende turistdestination i Europa. Det skete ved rejsebranchens svar på Oscar-uddelingen, World Travel Awards, der i år fandt sted for 24. gang den 30. september.

Foto: Regiao de Turismo do Algarve Topfoto: Jose Manuel

Portugal, der hvert år besøges af mere end 21 millioner rejsende fra hele verden, fik prisen bl.a. på grund af landets varierede landskaber og venlige folkefærd.

 

Samtidig blev de mange flyruter til destinationen samt mulighederne for nemt og bekvemt at rejse rundt i landet fremhævet.

Europas førende på…..

Ud over titlen som Europas bedste turistdestination fik Portugal også 36 andre udmærkelser til dette års World Travel Awards – og var således det land, der fik flest priser med hjem. Dermed kan Portugal også bryste sig af at have Europas førende stranddestination på Algarve-kysten, Europas førende ø-destination på Madeira og Europas førende cruisehavn i Lissabon.

Vil man besøge Europas førende boutique-hotel, finder man også det i Portugal; Vila Joya ved Algarve-kysten. Landets turistråd, Turismo de Portugal, løb samtidig med prisen som Europas førende turistråd.
Videre til global finale

Strand i LisabonEuropa-prisuddelingen blev i år afholdt i Sankt Petersborg i Rusland. Med de europæiske udmærkelser i bagagen skal Portugal dyste om titlerne som “Verdens førende” ved den globale World Travel Awards-ceremoni, der afholdes i Vietnam den 10. december.

Foto: Junta_de_Turismo_da_Costa_do_Estoril

Hvis Portugal får priser med hjem fra Vietnam, vil det være kirsebærret på toppen af de i alt 2300 internationale priser og udmærkelser, som Portugal har fået i 2017.

Om World Travel Awards
World Travel Awards, der blev skabt i 1993, er kendt som rejsebranchens svar på Oscar-uddelingen.
Prisuddelingen belønner og anerkender resultater inden for den globale turistindustri. Mere end 40.000 aktører fra rejsebranchen står bag nomineringerne. Priserne uddeles på baggrund af stemmer afgivet af professionelle inden for rejse- og turistbranchen over hele verden.

Læs mere om prisoverrækkelsen og se alle priserne og vinderne på www.worldtravelawards.comShare.

About Author

Comments are closed.