Europas bedste hoteller

0

Berlin har Europas bedste hoteller

Europas bedste hotellerDanskerne har stemt Berlin ind på 1. pladsen over byer med Europas bedste hoteller

Ifølge danskerne er Berlin den by i Europa, der tilbyder de bedste hoteller. Den pulserende tyske hovedstad er skarpt efterfulgt af kærlighedsbyen Paris og underholdende London, som indtager 2. og 3. pladsen. Også København er at finde på top 5-listen over byer med Europas bedste hoteller. Det viser en ny undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.500 danskere.
top 5 hoteller i europaEuropa byder på masser af fantastiske storbyer og tilsvarende skønne hoteller. Nogle storbyer tilbyder dog lidt bedre hoteller end andre, hvis man spørger danskerne. Mere end hver tredje dansker (35 pct.) mener, at Berlin har Europas bedste hoteller, og det placerer den historiske og prangende hovedstad på 1. pladsen over de bedste hotelovernatninger i Europa.

Danskerne har tilsyneladende også haft gode oplevelser med hotellerne i kærlighedsbyen Paris. Knap hver tredje dansker (32 pct.) mener, at den franske hovedstad har Europas bedste hoteller.

Også i London, der i mange år har ligget højt på danskernes liste over favoritbyer, er danskerne godt tilfredse med hotellerne. Danskerne stemmer den engelske metropol ind på 3. pladsen over byer med Europas bedste hoteller.

Vores egen hovedstad er også at finde på top 5-listen. Således mener 30 pct. af danskerne, at København har Europas bedste hotelovernatninger.

Det viser en ny undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.500 danskere.

kufferterNår vi pakker vores kuffert og tager på hotelferie er god service og høj standard det vigtigste for os.

Når det kommer til at vurdere, hvilke byer, der har de bedste hoteller, er det primært god service og høj standard, der vejer tungt på vægtskålen. Over halvdelen af danskerne (52 pct.) har valgt byen med de bedste hoteller ud fra den gode service, de har fået fra hotelpersonalet. Knap halvdelen (47 pct.) har taget deres valg ud fra den høje standard, som hotellerne tilbyder.

Beliggenhed, god pris og et stort udvalg er også altafgørende, når danskerne vurderer, hvor de bedste hoteller befinder sig i Europa. 4 ud af 10 danskere (42 pct.) begrunder deres valg af by med, at hotellerne i byen ligger centralt, mens 35 pct. mener, at det er vigtigt, at hotellerne er gode til prisen. Danskerne vil også gerne have noget at vælge imellem, når der skal bookes ferie i Europas storbyer. Således mener mere end hver femte dansker derfor, at et stort udvalg af hoteller er med til at bestemme, hvilke storbyer der har de bedste hoteller.

Share.

About Author

Comments are closed.