Er det sikkert at rejse til

0

Når du planlægger din kommende rejse til udlandet vil tanken sikkert strejfe dig ”er det nu sikkert at rejse dertil” Især kendte destinationer bringer tvivlen op, men som regel er der ikke noget at være bekymret over.

Det er først når rejsen går til oversøiske og mere ukendte rejsedestinationer at du bør være mere på vagt. Især hvis det er første gang du besøger det pågældende rejsemål skal du være mere agtpågivende.

Som rejsende med en lang og trættende transport bag dig er du et let bytte for lommetyve, indbrudstyve og voldelige personager. Du er træt og måske lidt stresset og usikker over at være i ukendt territorium. Terror uroligheder og voldelige demonstrationer er heller ikke det mest behagelige at støde ind i. For at være beredt og forsikre dig selv om det nu er en god ide at besøge det ønskede rejsemål kan du finde god hjælp i Udenrigsministeriets rejsevejledninger

.
Du finder Udenrigsministeriets rejsevejledninger her:
http://www.um.dk/da/menu/Borgerservice/FoerdinRejse/Rejsevejledninger/?wbc_purpose=Basic&WBCMODE=presentationunpublished

Der findes trusler over hele verden og det er op til dig at beslutte om du mener at det er sikkert for dig at drage af sted til den planlagte rejsedestination. Men gør dig selv den tjeneste at sætte dig ind i forholdende inden du beslutter dig for at rejse. Sæt dig grundigt ind i hvordan du er stillet og hvor du kan søge hjælp, hvis uheldet skulle være ude. Det gælder om at være beredt.

Share.

About Author

Comments are closed.