En skøn ferie til en god pris

0

Fuerteventura

Det er som regel rigtigt dyrt at tage på varmeferie i skoleferierne. Men når man har børn der går i skole og man gerne vil have noget sol og varme i den kolde tid ja, så må man punge op og betale eller også må man selv booke fly og hotel og rejse fra Tyskland, som sagt så gjort. Vi var på den skønneste ferie på Fuerteventura i skolernes vinterferie.

hotel_barcelo_fuerteventura

Det kan godt betale sig selv at booke hotel og fly, samt rejse fra en af de nordtyske lufthavne, især når man skal rejse i skolernes vinterferie (uge 7). Vi havde besluttet os for at I år ville vi på varmeferie her midt i den kolde vintertid, og vi begyndte derfor at undersøge markedet for rejser til det ønskede feriemål, Fuerteventura, som er en af Kanarieøerne.

parasol ved pool

Men, vi fik os noget af en overraskelse da vi så priserne, vi er 3 personer (3 voksne, da vores søn er 17 år) det absolut billigste vi kunne finde var med Århus Charter til ca. kr. 16.000 for et middelklasse hotel med 3 stjerner og uden morgenmad, derefter steg priserne lynhurtigt til langt over kr. 20.000, ja sågar op til 35 – 36.000 for 7 dages ferie, det var ved at tage pippet fra os og vi var klar til at skrinlægge planerne om at komme ned i varmen i vinterferien.

pool

Så var det at stædigheden kom op i os og vi tænkte nej det skal være løgn, det må kunne gøres billigere og vi begyndte at søge efter billige flybilletter hos lavpris flyselskaberne og fandt en (synes vi) god pris med afrejse fra Bremen, med flyselskabet Germania til kr. 7.334 for 3 personer tur/retur.

strand på Fuerteventura

Vi kan varmt anbefale Germania, der ikke tager ekstra for indchecket baggage, vi måtte hver have en håndbagage kuffert/taske med samt en indchecket kuffert på max 15 kg. og inkluderet i flybillet var varm mad ombord (det smagte rigtig godt :-)) samt varme og kolde drikke uden alkohol. Det er vist ikke mange steder man får det uden at skulle betale ekstra.

svøm med søløver

Selve hotellet fandt vi også selv ved at søge lidt på hotels.com, vi valgte et hotel der hedder Barceló Castillo Beach Resort og ligger i Caleta de Fuste direkte til stranden. Hotellet har både hotelværelser og bungalows, hotelområdet strækker sig over et kæmpe areal med vand på flere sider. Hotellet er 4 stjernet og de har helte sikkert fortjent alle 4 stjerner. Udover flere pool områder tilbyder de en masse aktivitetsmuligheder:

Miniature golf
• Paddle tennis
• Tennis
• Basketball
• Indoor football
• Pétanque
• Beach volley ball
• Waterpolo
• Table tennis
• Shuffle board
• Javelin
• Wii Sports
• Snorkelling

Prisen for hotelopholdet (7 nætter i uge 7) hvor vi (3 personer) boede i en bungalow (uden morgenmad) var kr. 4.119.

Vi gav altså kr. 11.453 for hotel og fly (for 3 personer), det er ca. kr. 4.500 billigere end det billigste vi kunne finde gennem et dansk rejsebureau og så var hotellet endda 1 stjerne bedre og lå kun 7 kilometer fra lufthavnen.

Det er ikke sidste gang at vi rejser på denne måde.

Share.

About Author

Comments are closed.