En kort ferie lige over grænsen – ja tak!

0

En kort ferie lige over grænsen – ja tak!

Cruise til HamborgMange benytter forårets mange fridage og småferier til en kort tur over grænsen.
Muligheden for aktiv ferie og naturoplevelser har længe gjort Schleswig-Holstein til en af danskernes foretrukne feriedestinationer, når det gælder korte ferier, og storbyen Hamburg følger godt med.
En miljøvenlig rejse
En rejse lige over grænsen kan oven i købet foretages uden at sætte store CO2-fodspor. Gode forbindelser med tog og et tæt netværk af busforbindelser sikrer en miljøvenlig rejse, og mange hoteller og campingpladser har slået sig op på bæredygtigt byggeri, indretning og gastronomi med lokale produkter.
Vil man gøre noget godt for både sig selv og miljøet, er der gode cykelruter og vandrestier i ferielandet, og planlægger man en storbyferie i Hamburg kan man allerede hjemmefra købe et Hamburg Card, der gælder til offentlig transport og giver rabat på entrebilletter.

Tre små videoer giver inspiration til en miljøvenlig og bæredygtig rejse, cykelferie og hotelophold. En dansk-sproget hjemmeside om bæredygtig ferie giver konkrete ideer til, hvordan man kan gøre sin rejse miljøvenlig, både når det gælder rejseform, overnatning og oplevelser.
God ferie – lige over grænsenShare.

About Author

Comments are closed.