En flad 10’er for mere økologi og endnu bedre morgenmad

0

En flad 10’er for mere økologi og endnu bedre morgenmad

Fra den 15. maj stiger prisen på morgenmadsbuffeten hos Zleep Hotels med en flad tier. Det sker som et led i hotelkædens kontinuerlige arbejde med at forbedre egne standarder og konstant løfte niveauet for kvalitet og bæredygtighed.




Kvalitetsforbedring
Lige siden Zleep Hotels åbnede det første hotel i 2003, har kvalitet og miljø haft en høj prioritering, og både i den daglige drift og når der tages strategiske beslutninger, arbejder man aktivt ud fra disse kerneværdier. Derfor bliver maj måneden, hvor Zleep Hotels udruller en ny, lækker morgenmadsbuffet, hvor både kvalitet og økologi løftes betydeligt.
Hotel buffertStørre økologisk udvalg
Zleep Hotels har et mål om, at størstedelen af vareforbruget skal være økologisk, og det er en vision, der nu for alvor vil kunne ses og smages i deres morgenmadskoncept:
mange af produkterne på morgenmadsbuffeten har altid været økologiske, men nu øges mængden yderligere.
Derfor vil alle rundstykker, mejeriprodukter samt grøntsager, marmelader, kolonialvarer og juicer fremover være økologiske.
Økologi lig kvalitet?
Det er en udbredt misforståelse, at økologi automatisk er lig med kvalitet. Derfor er de økologiske produkter hos Zleep Hotels nøje udvalgt for at sikre, at de lever op til hotelkædens standard, og at økologien ikke betyder et kompromis med smagsoplevelsen.




Det er også årsagen til, at det endnu ikke er samtlige produkter i morgenmadsbuffeten, der er økologiske, men hotelkæden er konstant på udkig efter løsninger, der kan forbedre den bæredygtige balancegang mellem økologi, kvalitet og madspild.
Morgenmaden forbedres for en 10’er
I sidste ende skal det naturligvis også hænge økonomisk sammen. Derfor har Zleep Hotels fundet en løsning, der ses tydeligere på gæsternes oplevelse end på deres regning. Det betyder, at prisen på morgenmadsbuffeten pr. 15. maj hæves med en enkelt tier for voksne, mens prisen for børn (3-12 år) forbliver uændret.



Share.

About Author

Comments are closed.