Efterårets rejse er en picnic

0

Vi er rigtigt mange, der er glade for solen og elsker hver gang, vi kan nyde dens varme og livgivende stråler. Her I det tidlige efterår kan man godt være heldig at opleve nogle helt gode og sommeragtige dage, som med fordel kan bruges til at komme væk fra arbejdet og alle opgaverne på hjemmefronten og bare nyde det og hinanden. En lille rejse godt, nok en meget lille en af slagsen, passer rigtig godt til disse solrige efterårsdage, det er naturligvis en picnic, der er tale om.

Picnic-tur

En picnic-tur i den farverige og utroligt flotte efterårs-natur er en rigtig skøn ting, som tiltaler de fleste både voksne og børn. Men det er ikke kun de flotte og mangfoldige efterårsnuancer i træer og buske, der glæder ved en efterårs-picnic, det er også samværet med familien uden alle de hjemlige gøremål, der trækker.

Prøv at tænke dig til den perfekte picnic, som virkelig kan få dig helt der ud, hvor alt er i den skønneste harmoni, og du føler, at du svæver på en lyserød sky sammen med dem, du elsker allerhøjest. Nu tænker du sikkert: ja, den er god med dig, det kan ikke lade sig gøre, men hvorfor ikke?

Hvor der er vilje, er der vej, hvad skal der til, for at du kan koble helt af og virkelig nyde nuet fuldt ud?

  1. Beslut dig for, at nu skal det være
  2. Find picnickurv, picnictæppe, køletaske og service frem
  3. Lav nogle enkle men lækre sandwich
  4. Tag en god flaske vin eller et par øl og sodavand til børnene
  5. Husk et par spil (kort, yatzy etc..) en bold (så er underholdningen på plads)
  6. Saml alle familiens mobiltelefoner sammen og lad dem blive hjemme
  7. Find cyklerne frem og så af sted til en hyggelig grøn plet i lokalområdet

Når så I er kommet frem, tager i alle en dyb indånding og gør jer mentalt klar til nogle hyggelige timer med frisk luft, dejlig mad og en god gang spil og leg med børnene.

Lad nu være med at få stress over at du mangler halvdelen af picnic udstyret og ikke lige kan komme på en god opskrift på en lækker sandwich.

Her er lidt hjælp til at finde det, du skal bruge:

Firmaet Travelfreak.dk, der har specialiseret sig i ustyr til rejser og picnic, har en webshop http://www.freakshop.dk/, hvor du kan finde både køletaske og picnictæppe i matchende farver, slagfast service samt en skøn picnickurv med eller uden indhold, og de har sågar også en foldbar vinkøler.

Sandwichene er meget let lavet:

Køb nogle flutes hos bageren og smør dem med grøn eller rød pesto, læg et lag ruccola salat i bunden, 2 – 3 let røget spegeskinke uden fedtkant og kun 3% fedt (kan købes i Aldi) samt nogle skiver tomat. Let enkelt og så smager de fantastisk.

Nu er det bare at komme af sted og nyde efterårets ”rejse” i det fri.

Share.

About Author

Comments are closed.