Din hjælp til rejseshopping

0

Rejse shopping

Vil du hjælpe andre med gode tips til rejseshopping?

Har du nogle gode tips til hvad det kan betale sig at købe på nogle af de rejsemål, som du har besøgt, så send os en mail herom eller skriv det på vores facebook side under opslaget “Vil du hjælpe andre med gode tips til rejseshopping”.

Vi er rigtig mange der godt kan lide at rejse, shoppe og gøre en god handel og når vi så kan kombinere tingene bliver det rigtig godt.
Når vi rejser er humøret højt, livet nydes i højeste gear og vi har lyst til at shoppe tøj, ure, kosmetik, parfume, smykker og andre skønne ting, som giver livsglæde.

Pengene sidder som regel lidt løsere, når vi er på ferie, men det betyder ikke nødvendigvis, at vi bare bruger løs uden at tænke på prisen. Vi vil gerne gøre en god handel også når vi er under fjerne himmelstrøg, men det er ikke altid at vi ved hvad der er billigt og værd at gå efter på enkelte rejsemål.
Derfor kunne det være rart på forhånd at få et par fif til hvad der er billigere end derhjemme uanset om vi skal en tur til Fuerteventura, Italien, Sverige, eller USA.
Her er det at du, som er vant til at rejse kommer ind i billedet. Øverst på denne side kan du se hvordan du bidrager og hjælper andre rejsende.

Travelfreak.dk vil gerne hjælpe rejselystne danskere med at gøre en god handel på rejsen og har brug for din viden, så vi kan få lavet en god og brugbar liste over hvad der er værd at gå efter rundt omkring i verden.

På vores seneste tur til Fuerteventura (i uge 7 2014) fandt vil blandt andet ud af at vi kunne spare 15 – 20 % på parfume. Tøj og tasker var også rigtigt billigt og så fandt vi nogle lækre ting, som vi ikke kan købe herhjemme – det er altid rart at have noget smart tøj, som andre ikke har 🙂

Kom med dine input, Så vil vi løbende sørge for, at få opdateret listen over hvad der er en god handel rundt om i verden.

Share.

About Author

Comments are closed.