Charterferien er stadig populær

0

Charterferien er stadig populær

Mere end hver tredje dansker foretrækker charter

Særligt familier foretrækker charter
Charter er kun overgået skiferie, når det kommer til favoritferieformer
Siden det første charterfly lettede fra Danmark i 1953, er der sket en del. Nu flyver charterflyet som regel direkte, og charterferien er blevet tilgængelig for mange flere. Flere tager sig oven i købet den luksus at tage på charter flere gange om året. Desuden er charter som ferieform med årene blevet en af de foretrukne blandt danskerne.

Mallorca 2017Således mener mere end hver tredje dansker (37 pct.), at charter er den foretrukne ferieform – kun overgået af skiferien (49 pct.). Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere fra hele landet.
Mallorca, Maldiverne, Thailand … Charter i år 2017 er en alsidig størrelse, der både kan tiltale parret, der rejser alene, singler, børnefamilien og dem, der rejser flere generationer. Desuden kan charterferien efterhånden give oplevelser i stort set hele verden.
Måske netop derfor er charter også stadig en utroligt populær rejseform blandt danskerne – muligvis mere populær end nogensinde før.
Mere end hver tredje dansker (37 pct.) peger således på, at charterferien er en af deres favoritter, når kufferterne pakkes, og kalenderen står på ferie.
Det viser en undersøgelse foretaget af Apollo blandt 1.000 danskere.
Charter flere gange om året
Faktisk er charterferien anno 2017 så populær, at den kun er overgået af skiferien (49 pct.), når det kommer til popularitet blandt danskerne.
I modsætning til skiferien kan charter dog nydes året rundt – og det gør danskerne så!
”Vi oplever, at mange af vores rejsende dyrker charter flere gange om året. De tager til Kreta om sommeren og til Fuerteventura om vinteren. Mange har deres favoritter, som de dyrker år efter år, hvor de rejser af sted til de samme destinationer og hoteller, som, de ved, kan give dem en god ferieoplevelse,” forklarer Glenn Bisgaard, kunde- og kommunikationschef hos Apollo.
Januar er en populær chartermåned
Netop nu viser danskernes hang til charterferie sig særligt hos Apollo. 95 pct. af de rejser, der indtil videre er blevet bestilt i januar, er således charterrejser.
”Vi har haft en flyvende start på året, hvor salget af særligt charterferier har været rigtigt godt! Det er primært rejser med afgang i vores sommersæson, som går fra påske til efterårsferien, og vi har allerede nu måttet supplere med flere fly på et par af destinationerne – bl.a. blev efterårsferien til Fuerteventura udsolgt på et splitsekund, så her har vi måttet indsætte endnu en afgang. Og det selvom salget kun lige er gået i gang.”
Familier særligt glade for charter
Det er særligt familier med hjemmeboende børn, der foretrækker charter.
Knap hver anden familie (46 pct.) peger således på charterferien som en af deres foretrukne, når familien skal nyde kvalitetstid under solen.
Vi har brug for ferie
”Hele konceptet omkring charter er bare nemt – også når man har børn.
Det er sikkert, antallet af overraskelser er minimeret, man har ofte et eller flere måltider inkluderet på hotellet, og de små og mindre børns underholdning er en del af pakken.
Det betyder, at man som forældre også kan slappe mere af, når man endelig holder ferie,” slutter Glenn Bisgaard.Share.

About Author

Comments are closed.