Brug op til 25000 på rejsen

0

Brug op til 25000 på rejsen

Danskerne kan nu bruge 25.000 kr. i udlandet pr. løbende måned på deres Visa-kort

VISA afvist i udlandetDet populære Visa-kort, som ofte er kombineret med Dankortet, er danskernes foretrukne kort på udlandsrejser. Nu hæves forbrugsgrænsen i udlandet fra 20.000 kr. til 25.000 kr. per løbende måned. Med ændringen ønsker Visa, at danske familier får en god rejseoplevelse, da der er større fleksibilitet med en højere beløbsgrænse.

København, 1. september 2015 – Tidligere har der været en forbrugsgrænse på 20.000 kr. pr. løbende måned på Visa-kort, men fra den 22. september er beløbet hævet til 25.000 kr. Analyser har vist, at der er brug for en højere forbrugsgrænse, da Visa-kort-holdere i dag typisk bruger flere penge på ferien til fx hoteller og billeje.

”Det typiske forbrug er ændret hos de danske rejsende, og danskerne bruger nu i stigende grad Visa-kort frem for kontanter. Vi vil fortsat være danskernes foretrukne betalingskort, så nu kan man forbruge op til 25.000 kr. per løbende måned på Visa-kortet i udlandet. Beløbet dækker også de penge, som man hæver i en pengeautomat. Med muligheden vil vi sikre, at danskerne har en god ferieoplevelse, når de bruger Visa-kortet på deres rejser,” siger Country Manager i Danmark Jens Damgaard hos Visa Europe.

Der er mere end 500 millioner Visa-kort i Europa og én ud af hver sjette euro der bliver brugt, sker med et Visa-kort. Visa-kortet accepteres i over 200 lande på 38 millioner steder, og bare i Europa er der 400.000 hæveautomater. Dette giver hurtig adgang til penge og valuta, når man er ude at rejse. Ud over den øgede fleksibilitet og det større beløb er man sikret bedre mod tyveri og bedrageri med et Visa-kort frem for fx kontanter. Det gælder både hjemme og i udlandet.

Der er 4,6 mio. kort i Danmark, og vi udvikler hele tiden vores produkter, så danskerne hurtigt, nemt og sikkert kan betale. Netop nu er en række banker i gang med at udstede Visa-kort med kontaktløs betaling. Det er en teknologi som Visa har udviklet, og i udlandet er den meget populær. Der er ca. 1,8 mio. kontaktløse terminaler i Europa. Snart vil danskerne derfor også kunne betale kontaktløst i udlandet, hvilket gør betalingsoplevelse ligeså sikker – og endnu bedre,” slutter Jens Damgaard

Share.

About Author

Comments are closed.