Billigt 5-stjernet hotel

0

Hotelluksus er blevet lettere at betale
Luksus hotel
Priserne på 5-stjernede hoteller dalede markant i 2013

Priserne på verdens 5-stjernede hoteller er raslet ned i 2013, hvilket har givet danskerne større mulighed for at boltre sig i luksuriøse hotelværelser med silkelagner og champagne og værelser på størrelse med mindre herskabslejligheder. I New Delhi er hotelpriserne faldet med 30 pct., og i 2013 var det muligt at få en overnatning på et 5-stjernet hotel for under 1.000 kr. Med luksuspriser helt ned til 667 kr. pr. overnatning sidste år indtog Warszawa førstepladsen over byer, der tilbyder verdens bedste priser på 5-stjernede hoteller. Det viser hoteleksperten Hotels.com’s seneste Hotel Price IndexTM (HPITM).

Hotelpriser

Har man lyst til at forkæle sig selv og familien med 5-stjernet luksus, så er det en mulighed, der ikke længere kræver, at det er den store pengepung, der kommer frem. Priserne på en række af verdens lækre og luksuriøse 5-stjernede hoteller faldt nemlig betydeligt i 2013 sammenlignet med priserne i 2012.

Indiens farvestrålende hovedstad, New Delhi, topper listen over de største prisfald med et ryk ned ad stigen på hele 30 pct. Det placerer New Delhi på listen over metropoler, hvor en luksuriøs overnatning i 2013 kunne købes for under 1.000 kr. Men også Hong Kong, Zürich og Istanbul oplevede store prisfald på 5-stjernede hoteller i 2013 på 16-17 pct.

Ligeledes meldte det populære rejsemål, New York, om prisfald på luksushotellerne. I 2013 kunne en 5-stjernet overnatning erhverves for 2.509 kr. mod 2.836 kr. i 2012.
Det viser hoteleksperten Hotels.com’s seneste Hotel Price Index(HPI).

5-stjernet luksus for en slik i Warszawa
Drømmer man om luksus, der er til at betale, kan drømmen let blive til virkelighed. Udover New Delhi indfinder der sig nemlig tre andre hovedstæder på listen over luksusovernatninger til under 1.000 kr.

I Warszawa kunne priserne for 5-stjernet luksus i 2013 fås ned til 667 kr. pr. overnatning. Også Budapest og Lissabon er med på listen over byer, hvor danskerne sidste år havde mulighed for at boltre sig i ekstravagante hotelværelser til under 1.000 kr. Med disse prisfald er der dermed flere danskere, som i år får råd til at holde ferie med fem stjerner over hoteldøren.

Share.

About Author

Comments are closed.