Bestil 53 dage før & rejs tirsdag aften

0

Bestil 53 dage før & rejs tirsdag aften

Billigste afrejsedagDet er billigst at bestille en flyrejse 53 dage før afrejse
Hvis du bestiller din rejse 53 dage før afrejse er der ifølge rejsesøgemaskinen Momondo ca. 26 % at spare i forhold til at bestille på det dyreste tidspunkt, som skulle være en bestilling foretaget samme dag, som man ønsker at rejse. Her gælder fænomenet “last minute” altså ikke.

 
Tirsdag er den bedste afrejsedag
Tirsdag er den mest optimale afrejsedag, hvis det gælder om at rejse billigst muligt. Ifølge Momondo er det ca. 12% billigere at rejse ud en tirsdag frem for den dyreste dag, som skulle være om lørdagen. Dette stemmer jo godt overens med den gængse opfattelse af at det er billigst at flyve midt på ugen frem for i weekenden.

 
Aftenflyene er de billigste
Nu ved du så hvornår du skal bestille og hvilken dag du bør rejse for at gøre det billigst muligt, men vil du gerne presse de sidste dråber ud af sparecitronen, så kan du roligt sove lidt længere på afrejsedagen og vente med at flyve til om aftenen. Det skulle være ca. 6 % billigere at tage et aftenfly frem for at flyve midt på dagen, som er det dyreste tidspunkt.

Hvem får så de dyreste rejser?
Vi må jo så kunne vende det hele lidt på hovedet  og konstatere at A mennesker, der ikke kan holde sig vågne om aftenen og kun kan holde ferie fra weekend til weekend og samtidig er impulsive og dårlige til at planlægge får de dyreste flybilletter.  🙂

Share.

About Author

Comments are closed.