Berlin all-inclusive: Den nye city billet

0

Berlin all-inclusive: Den nye city billet
• Gratis adgang til 30 attraktioner og ubegrænset offentlig transport

• Fås fra € 79 i Berlin turistinformationer på berlin-welcomecard.com, og på turbopass.com

Berlin Guide

All-inclusive pakke for besøgende i Berlin:
Det nye Berlin WelcomeCard all inclusive fra Visit Berlin i samarbejde med Turbopass gør sightseeing i den tyske hovedstad endnu mere bekvemt.

Det officielle Berlins “pass” omfatter adgang til mange af byens mest populære turistattraktioner og også ubegrænset kørsel med offentlig transport.

Ta´ til påskefest i Rom

Hold rejsebudgettet i skak
Berlin WelcomeCard all inclusive omfatter adgang til 30 attraktioner på tværs af byen. Endnu en fantastisk måde at holde rejsebudgettet i skak. Attraktionerne omfatter udvalgte nationale museer i Berlin, såsom Pergamon-museet og Bode Museum og private museer såsom C / O Berlin, det jødiske museum, og DDR Museum.

En hop-på, hop-af bus tour og en båd cruise er også inkluderet det samme er adgang til Berlins tv-tårn og Madame Tussauds. Cityguiden, der følger med Welcome kotet giver værdifulde insider-tips og bykort viser vejen til alle de deltagende steder.
Hele Berlin med et enkelt kort: Opdag hovedstaden fra kun 79 €

Berlin WelcomeCard all inclusive er tilgængelig fra € 79 for voksne og 49 € Euro for børn i alderen 3 til 14. Det er til rådighed for tre varigheder: 48 timer, 72 timer, og fire kalenderdage. Berlin WelcomeCard all inclusive omfatter offentlig transport i byen Berlin og den omkringliggende region.

Berlin bådtur

Det vil blive solgt hos Berlins turistinformationer på berlin-welcomecard.com på turbopass.com, og af mange rejsearrangører. Berlin WelcomeCard all inclusive bliver tilbudt i partnerskab med Turbopass.

Sjov storbyferie for hele familien

Ud over Berlin WelcomeCard all inclusive, er Berlin WelcomeCard også tilgængeligt. For så lidt som € 19,90, tilbyder Berlin WelcomeCard ubegrænset rejse med Berlins offentlige transport og rabatter på op til 50 procent på mere end 200 turist og kulturelle seværdigheder i hele byen.

Mere information findes på berlin-welcomecard.com.Share.

About Author

Comments are closed.