Bæredygtig overnatning= Beliggenhed+god nats søvn

0

For at tage hensyn til planeten og gæsternes pengepunge skipper Comfort Hotel det unødvendige ved et hotelophold.

I hotelkædens seneste kampagne udfordres luksushotellers fokus på unødvendigt tilbehør. Comfort Hotel opfordrer deres gæster til at tage deres egne yndlingsitems med, måtte det være sutsko, badekåbe eller chokolade til puden, så prisen for selve opholdet kan holdes nede.

Foto: Comfort Hotel

Barber alt det overflødige væk
For mange er beliggenhed og en god nats søvn det eneste, som virkelig betyder noget for et godt hotelophold.

På trods af det har de fleste fundet sig selv på et hotelværelse fyldt med unødvendigt tilbehør som en elkedel, sutsko eller engangs-toiletartikler på badeværelset, der belaster miljøet.

Comfort Hotel har skippet overfloden af unødvendigt tilbehør for at fokusere på det, som gæsterne virkelig behøver, hvilket er bæredygtigt, både for planeten og gæsternes pengepunge.

Et rent ophold uden overflod
Nu lanceres kampagnen Bring Your Own, som fremhæver, at Comfort Hotel fokuserer på at skabe det bedste hotelophold, men uden unødvendigt tilbehør.

Comfort Hotel opfordrer i stedet sine gæster til at medbringe deres eget favorittilbehør hjemmefra, så de ikke kommer til at savne deres pelsede sutsko, personlige krus eller morgenkåbe i den helt rigtige farve.

Gær-det-selv udsmykning af hotelværelset
Som en del af kampagnen giver Comfort Hotel deres gæster også mulighed for selv at tilføje et touch af luksus til deres hotelværelse. Til dem, der ikke kan leve uden den klassiske håndklædesvane, kendt fra luksushoteller, placeres der nemlig en DIY-guide på alle hotelværelser, så gæsterne selv kan folde en svane, som de kan dekorere deres hotelseng med.

Fokus på miljøet
For os er det utrolig vigtigt at holde fokus på at være miljøvenlige. Med Bring Your Own understreger vi, at et godt hotelophold både skal tage hensyn til pengepungen og miljøet.

Foto: Comfort Hotel

For dem, der elsker et stykke chokolade på hovedpuden eller en håndklædesvane på sengen er løsningen om at: Bring Your Own lige til højrebenet, siger Anna Spjuth, Senior Vice President for Comfort Hotel.

Fold din egen håndklædesvane
Kampagnen foldes ud på digitale skærme og på sociale kanaler fra d. 14 februar. DIY-guiden, der viser, hvordan man kan folde sin egen håndklædesvane, findes på alle 35 Comfort Hoteller i Sverige, Norge, Danmark og Baltikum. Gæsternes mesterværker kan følges på Instagram med hashtagget #ComfortHotelDIY.

Share.

About Author

Comments are closed.