Aquahoteller, All Inclusive og så en rimelig pris

0

Aquahoteller, All Inclusive og så en rimelig pris

Mange danskere booker traditionen tro deres sommerferie i januar og februar. Dels skal kulden i kroppen udskiftes med en forventning om varme og sol. Dels vil man sikre sig det rigtige hotel på det ønskede rejsemål, inden de bedste er udsolgt.
Hotel med havudsigtAquahoteller og all Inclusive
Det rigtige hotel til sommerferien i år viser sig at være hoteller med indbyggede vandparker og vilde vandrutsjebaner, Aquahoteller, og her har Beach Tours netop lanceret en række nye hoteller.

Foto: Petra Mare på Kreta / Beach Tours
Dertil er All Inclusive hoteller, som har fundet et højere kvalitetsniveau end nogensinde, ligeledes populære, og hele 60 % af Beach Tours’ sommersalg går til et All Inclusive hotel. Herudover vil rigtigt mange danskere på aktiv ferie til La Manga Club i Sydspanien, som Beach Tours som de eneste i Danmark arrangerer pakkerejser til.
”Højsæson for booking af sommerrejser er i fuld gang, og der bookes dagligt hundredvis af rejser til afholdelse i netop skolernes sommerferie. Børnefamilierne har fået øjnene op for, at sommerrejser i industriferien skal kunne betales til rimelige penge, og at Beach Tours med vores omkostningslette forretningsmodel kan honorere dette. Vi mener ikke, at det er rimeligt, at industriferierne partout skal være næsten umulige at komme i nærheden af prismæssigt for en ganske almindelig dansk gennemsnitsfamilie, fordi priserne i branchen generelt er skruet helt i vejret”, siger Anders Ladefoged, direktør i Beach Tours.
Ferie i industriferienSol og varme
Fælles for de rejsemål, Beach Tours tilbyder, er, at der står sol, varme og ferieliv på dem. De tæller rejsemål som La Manga Club, Mallorca, Costa del Sol, Costa Brava, Gran Canaria, Tenerife, Kreta, Kos, Thailand, Bali og Dubai, da kundeundersøgelser har vist, at det primært er der, danskerne vil nyde solen. Selskabet tilbyder flyvning t/r fra Billund, København, Aalborg og Hamborg, hvilket benyttes bredt.
Flyselskabernes billigste afgange er med til at holde omkostningerne på et minimum, og kun de velrenommerede flyselskaber indgås der aftaler med.
Prisen holdes nede
Beach Tours samarbejder med erfarne, lokale partnere på rejsemålene, som hjælper med at identificere de bedste kvalitetshoteller og indgå aftaler til yderst fornuftige priser. Lokalkendskab og netværk er essentielt, men priserne holdes også på et minimum, fordi der ikke følger rejseledere med i pakkerejsen.
”Vores erfaring siger os, at vores kunder ikke efterspørger danske rejseledere på rejsemålet. Hovedparten af vores gæster taler engelsk og benytter sig – hvis de har brug for det – af hotellernes kyndige personale eller vores lokale partnere på rejsemålene, som hjertens gerne hjælper med stort og småt”, slutter Anders Ladefoged.
Beach Tours deltager på rejsemessen ”Ferie for alle” i Herning i slutningen af februar måned, hvor erfarne rejsekonsulenter og gode tilbud fra porteføljen vil være at finde. Rejsekonsulenterne i Beach Tours har arbejdet i rejsebranchen hele deres liv og har hundredvis af år tilsammen i erfaring og kendskab til de solrige rejsemål.
En fordobling
Beach Tours sendte i sit første leveår godt 3000 gæster på ferie. Selskabet har en forventning om at fordoble dette antal i 2017, da Aller og Beach Tours henvender sig til et rejselystent publikum.
Aller Leisure købte tilbage i 2013 Nyhavn Rejser. I 2014 og 2015 udvidede man med købet af henholdsvis Nilles Rejser og Kulturrejser Europa.
Beach Tours er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden.
Se mere på: www.beachtours.dkShare.

About Author

Comments are closed.