Ældre Sagen rejser med enkeltværelser uden merpris

0

Ældre Sagen rejser med enkeltværelser uden merpris

 

Ældre kan nu rejse alene – sammen

Rejser med Ældre SagenMan skal ikke nødvendigvis være enlig for at rejse med Ældre Sagen og Spies. De mange medlemmer af organisationen har fået deres egen sektion på rejsearrangørens hjemmeside, hvor de løbende kan finde rabatterede pakkerejser.

Har du styr på din rejseforsikring?
Ældre Sagen, der er en af landets største organisationer med op mod 800.000 medlemmer, indleder nu et samarbejde med Spies, der er Danmarks største rejsearrangør. Samarbejdet har bl.a. fokus på at kunne tilbyde enlige ældre enkeltværelser uden, at de skal betale ekstra.

Oplev en vinrejse til det nye rødvinsparadis

Rejs alene – sammen med andre
Rejserne produceres under overskriften ”Rejs alene – sammen med andre”. Det lægger op til, at der i rejsens pris indgår en række fælles aktiviteter som en fælles velkomstmiddag og en heldagsudflugt med frokost. Endvidere er der betalt for mad på flyet og transport til og fra hotellet.
– En sådan rejse til f.eks. Rhodos med indlagt mulighed for fælles aktiviteter ville normalt koste 6.699 kr. på et hotel med kategori 3+. Ældre Sagens medlemmer kan nu komme af sted for 4.899 kr. f.eks. den 4. juni. Der er ikke tale om dating-rejser for ældre, men rejser hvor de enlige kan hygge sig med ligesindede i det omfang, som de selv har lyst, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.
Ældre Sagens medlemmer kan også købe ”almindelige” ferierejser med rabat. – Vi har etableret en speciel sektion på vores hjemmeside, som medlemmerne af Ældre Sagen kan klikke sig ind på ved at anvende deres medlemsnummer. Ud over her at kunne hente en rabat på ny-bookinger på 250 kr. vil de løbende kunne finde attraktive tilbud på pakkerejser med fly, siger Torben Andersen.Share.

About Author

Comments are closed.