1 milliard rejsende har bestilt

0

1 milliard rejsende har bestilt

Booking.com passerer milepæl med 1 milliard gæster siden lancering
Alene i det seneste år har 285 millioner gæster benyttet Booking.com til at bestille ophold fra Adelaide til Aalborg – og alt derimellem.

Hotel søgningUd af 820.000 mulige burde der være lidt for enhver smag
Booking.com, som indgår i The Priceline Group (NASDAQ; PCLN), offentliggør i dag nye tal og detaljer om det samlede udbud af 820.000 overnatningssteder på Booking.com, og hvordan gæsterne har benyttet dem i løbet af det seneste år.

Verdens største formidler af overnatningssteder

Booking.com’s 820.000 overnatningssteder giver adgang til 21 millioner værelser over hele verden, hvilket gør hjemmesiden til verdens førende formidler af overnatningssteder med et større og mere varieret udbud end nogen anden digital rejseudbyder.

285 millioner gæster sidste år
Alene sidste år blev Booking.com benyttet af 285 millioner gæster, svarende til den samlede befolkning i Storbritannien, Tyskland, Frankrig og Italien, og siden Booking.com blev lanceret har nu en milliard gæster benyttet Booking.com’s overnatningstilbud.

Alle typer overnatningssteder
Booking.com tilbyder enhver tænkelig type af overnatning indenfor 30 forskellige kategorier: fra igloo’er i Lapland til rustikke telte i Sydafrika og magiske huler i det centrale Tyrkiet. Over 70% af det samlede antal overnatningssteder på Booking.com udgøres af andre muligheder end det traditionelle hotel.

Homestays er i fremmarch
I løbet af de seneste 12 måneder har Booking.com’s gæster boet på hoteller i 214 lande, ferieboliger i 197 lande, og benyttet de øvrige overnatningstyper (alle andre kategorier end hoteller og ferieboliger) i 208 lande. En af de hurtigst voksende kategorier er homestays og andre individuelle lejlighedstyper. 28,6 millioner gæster valgte en feriebolig i stedet for et hotel, og 137 millioner gæster valgte en af de særlige kategorier som fx pensionater, ryokaner (traditionel japansk kro) eller Bed & Breakfast.

Overnatning i bådBåde er også attraktive
Når man dykker længere ned i tallene, kan man se, at 150.000 gæster ikke er bange for at få våde fødder, idet de har booket ophold på en båd, mens over 720.000 har valgt at få jord under neglene på en bondegårdsferie. Tallene viser også de mest populære lande indenfor en række kategorier.

  •  Spanien er det førende land indenfor pensionater
  • Italien ligger øverst på listen over såvel Bed & Breakfast som bondegårdsferie
  • Storbritannien har det højeste antal bookinger af vandrerhjem og kroer
  • Sverige har det største antal reservationer af både
  • USA er det førende land indenfor hotelreservationer
  • Japan har flest ophold på ryokaner
  • Marokko tager titlen for flest bestillinger af riader (traditionelt marokkansk hus)

Vi bliver mere eventyrlystne

I takt med at det bliver lettere at rejse, bliver de rejsende også mere eventyrlystne, når de vælger både rejsemål og overnatningsform. Booking.com har haft hotelgæster i 38.000 forskellige byer, gæster i ferieboliger i 34.000 byer samt gæster i alle andre overnatningstyper i 51.000 byer.

Match af individuelle ønsker og attraktive priser
”At vi kan passere denne milepæl viser, at vores varierede udbud af attraktive overnatningssteder til attraktive priser matcher de mange individuelle ønsker og behov hos vores gæster over hele verden” siger Darren Huston, koncernchef for Booking.com.

Han fortsætter:
”Rejsende i dag er på udkig efter autentiske lokale oplevelser med overnatning der matcher dette. I de sidste 12 måneder er antallet af ferieboliger på Booking.com steget med 66 %, og alle andre overnatningstyper (udover hoteller) er steget med 32 %. Uanset hvilken oplevelse du er på jagt efter, så kan vi levere det – fra ophold på en båd i Sverige til Riads i Marokko og 5-stjernede hoteller i Dubai. Og vi vil fortsætte med at tilføje flere overnatningsmuligheder, der kan overraske vores kunder”.

Find hotelRealtids søgning er vigtigt for succes

Booking.com lægger vægt på en gnidningsfri brugeroplevelse, hvor alle overnatningssteder og værelser vises i realtid, så man kun bliver foreslået overnatningsmuligheder, der reelt er ledige. I modsætning til andre hjemmesider, der formidler overnatningssteder, så er Booking.com ikke bare en kanal for annoncer, hvor man bagefter skal forhandle særskilt med udlejeren.

Alle værelser på Booking.com kan bestilles og bekræftes med det samme via hjemmeside eller app. Og i modsætning til andre lignende hjemmesider, så sker det på Booking.com altid uden gebyrer for de rejsende.
Oversigt over tilgængelige værelser
Total – tilgængelige værelser
21 millioner
Total – tilgængelige hotelværelser
14,4 millioner
Total – tilgængelige værelser i ferieboliger
1,8 millioner
Total – tilgængelige værelser i andre overnatningstyper
4,8 millioner
Noter:
* Data dækker de sidste 12 måneder baseret på gennemførte overnatninger af to personer i dobbeltværelse.
** Alle tal er korrigeret for afbestillinger.

Share.

About Author

Comments are closed.